THCServers va ajuta sa va personalizati website-ul dezvoltat pe platforma wordpress

THC SERVERS VA AJUTA SA VA PERSONALIZATI WEBSITE-UL DEZVOLTAT PE PLATFORMA WORDPRESS

Asa cum am mai spus si intr-un articol anterior, platforma WordPress este din ce in mai utilizata de catre toata lumea, deoarece este foarte simpla si poate sa fie modificata sau personalizata asa cum va doriti.

THCServers va exemplifica in acest articol cum puteti sa va personalizati sau sa modificati platforma WorsPress, astfel incat sa arate exact asa cum va doriti. Pentru a realiza aceasta personalizare exista doua moduri si anume: sa utilizati optiunile care sunt implementate in aceasta platforma si sa dezvoltati personalizarile proprii.

Platforma WordPress contine o varietate de teme disponibile de care cu siguranta veti fi incantati si veti avea de unde sa alegeti. Temele acestei platforme le veti gasi fie gratuite, fie contracost. THCServers va sfatuieste sa optati pentru temele contracost, deoarece aceste pot sa fie modificate sau personalizate dupa bunul dumneavoastra plac.

wordpress-logo

Trebuie stiut faptul ca nu toate temele va permit acelasi grad de personalizare si de functionalite. In unele puteti adauga mai multe optiuni de navigare, meniuri, culori, iar in altele nu puteti realiza acest lucru. In momentul in care realizati o schimbare utilizand functionalitatea temei respective, nu veti mai intampina probleme atunci cand se va face un update al temei folosite, deoarece toate modificarile efectuate vor ramane salvate. Deci, optati pentru temele care detin un grad de flexibilitate mare pentru a intampina cat mai putine probleme.

In cazul in care exista o structura de design pe care nu puteti sa o modificati, atunci trebuie sa realizati anumite modificari in codul sursa al temei dorite de dumneavoastra. Acest lucru presupune cunostinte in ceea ce priveste PHP, HTML si CSS. Un dezavantaj care exista in acest caz este reprezentat de faptul ca modificarile pe care le efectuati in codul sursa pot sa fie sterse de fiecare data cand se realizeaza un update al temei respective de catre dezvoltator.

In cazul in care nu detineti suficiente cunostinte despre programarea CSS, PHP SI HTML, optati pentru una din multitudinea de teme gratuite care se potriveste website-ului dumneavoastra.

In cazul in care doriti mai multe informatii cu privire la gazduirea unei platforme WordPress sau daca doriti sa aflati ofertele speciale oferite de THCServers la pachetele de gazduire, va rugam sa vizitati website-ul www.geekshosted.com.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: