THC SERVERS – Modalitati de statistici pentru un website

THC SERVERS – MODALITATI DE STATISTICI PENTRU UN WEBSITE

Exista in industria de hosting trei feluri de statistici pentru un website, statistici ce pot sa ne ofere date precise in ceea ce priveste anumite aspecte legate de: numarul vizitatorilor, densitatea vizitelor efectuate de catre acestia, tara de unde provin aceste vizite, etc.

THC SERVERS reprezinta pe piata romaneasca dar si mondiala o importanta firma de hosting care ofera tuturor clientilor echipamente de hosting de ultima generatie, planuri de hosting exceptionale si preturi foarte bune pentru orice tip de business.

Pentru a intelege cat mai bine ce insemna colectarea de statistici in cazul unui website, THC SERVERS va descrie cele trei moduri de colectare de statisti si anume: plugin-uri WordPress, aplicatii de tip third- party si elemente cloud-based. In cazul unui WordPress trebuie sa stiti ca exista plugin-uri care au rolul de a furniza atat date statistice, elemente cloud-based cat si aplicatii de tip third-party, toate acestea fiind puse la dispozitie de catre firma de gazduire.

Asadar, THC SERVERS va descrie intr-o mica masura fiecare metoda in parte pentru a va face o idee despre acestea si anume:

plugin-uri ale platformei WordPress: aceasta platforma detine o multime de plugin-uri care pot sa colecteze date de tip statistic, avand posibilitatea de a folosi serviciul Jetpack prin intermediul caruia puteti sa aflati caracteristici specifice legate de aceasta platforma;

aplicatiile de tip third-party: trebuie stiut faptul ca cele mai cunoscute aplicatii de tip statistic care sunt puse la dispozitia clientilor de catre companiile de hosting sunt in numar de doua, unul purtand denumirea de Webalizer si altul de AwStats.

Aceste aplicatii prezinta o multime de avantaje si este recomandat sa o folositi pe aceea pe care firma dumneavoastra de gazduire v-o pune la dispozitie. elementele cloud-based: cele mai preferate sunt Google Analytics, Google AdSense si Webmaster Tools.

In acest caz exista un mic dezavantaj  si acela este reprezentat de faptul ca website-ul dumneavoastra va incarca scripturi de tip third-party.

Puteti sa folositi cu incredere mai multe instrumente sau elemente statistice, deoarece in felul acesta veti afla detaliile necesare. Tot ce aveti de facut este sa analizati si sa folositi aceste informatii pentru a va face un website cat mai interesant si cat mai atractiv pentru toti utilizatorii.

Daca doriti metode pentru statistici potrivite pentru website-ul dumneavoastra, planuri de gazduire la cele mai bune preturi de pe piata de hosting sau orice alte detalii in legatura cu serviciile de hosting din cadrul firmei de hosting THC SERVERS, atunci vizitati website-ul www.geekshosted.com.

Reclame

Un gând despre „THC SERVERS – Modalitati de statistici pentru un website

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: