Pensiunea Rustic Ana – O pensiune care merita vizitata

PENSIUNEA RUSTIC ANA – O PENSIUNE RANCA CARE MERITA VIZITATA

Pensiunea Rustic Ana este o pensiune situata in statiune Ranca unde va puteti relaxa, unde puteti privi un peisaj cu adevarat spendid si unde puteti sa va bucurati de minunatele sporturi de iarna.

Pe timp de iarna, accesul in statiunea Ranca este posibil doar dinspre Novaci, deoarece Transalpina este inchisa iarna. Drumul parcurs dinspre Novaci este atat modernizat cat si intretinut foarte bine, chiar si pe perioada de iarna.

Odata cazati la Pensiunea Rustic Ana care este o pensiune Ranca cu o atmosfera primitoare si relaxanta, va puteti bucura de imprejurimile spectaculoase reprezentate: de varfuri si creste de mare altitudine; de un relief glaciar reprezentat de cueste, grohotisuri de panta si de caldari glaciare; de o vegetatie mirifica reprezentata prin pajisti alpine, paduri de foioase si de molid, o specie de brad alb, merisor, floare de colt, plante endemice, etc.; de o fauna specifica muntilor inalti reprezentata de capre negre, jder, urs, pisica salbatica, lup, cerbi, caprioare, vulpe, porci salbatici, ras, vidra, bursuc, acvila de munte, huhurezul mic si mare, cocosul de munte, ciocanitoare, uliu, vanturel, soim, sorecar, ierunica, gaita, etc.

Pensiunea Rustic Ana reprezinta una din acele pensiuni Ranca unde va puteti bucura pe langa o cazare de exceptie, un restaurant cu specific traditional romanesc si de o multime de activitati, precum: drumetii montane, pescuit, echitatie, ski, parapanta, ciclism, etc.

Asadar, statiune Ranca este o importanta zona turistica si cu un potential sportiv deosebit, fiind situata la cea mai mare atitudine din tara noastra. Aceasta statiune este recunoscuta ca fiind o statiune pentru practicarea sporturilor de iarna (ski, sanius, patinaj, snowboard, etc.), dar si pentru anotimpul vara une va puteti bucura de peisaje montane spectaculoase, sporturi cu motor, atv, parapanta, etc.

Ca si obiective turistice in aceasta zona va enumeram: trasee montane, Transalpina, Cheile Oltetului, Pestera Muierii, Muzeul Civilizatiei Montane, iar ca timp liber si agrement amintim: Tiroliana si Pastravarie.

Vizitati website-ul www.pensiunea-rusticana.ro pentru a face o rezervare la Pensiunea Rustic Ana, un loc plin de liniste, relaxare, voie buna si eleganta.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s