Dimensiunea banner-ului online pe un website

DIMENSIUNEA BANNER – ULUI ONLINE PE UN WEBSITE

Daca doriti sa gazduiti un banner online pe website-ul dumneavoastra este necesar sa stiti ce pozitionare va avea rezultate bune si ce fel de dimensiuni sunt indicate pentru site-ul respectiv.

Despre banner trebuie spus ca este o forma de publicitate off-line destul de populara, care are acces in promovarea online datorita mai multor factori si anume: flexibilitatii design-ului, mesajelor transmise si diversitatii mediilor unde sunt transmise bannerele (Google AdWords, bloguri, retele sociale). Mai putem spune despre banner-ul web ca este si un important instrument de marketing.

Toate firmele de web design care realizeaza un banner web stiu ca acesta este eficient numai daca se incadreaza in structura de identitate vizuala a firmei respective. Banner-ul web care este implementat intr-un website este caracterizat prin: starneste curiozitatea vizitatorilor, atrage privirea clientilor, intriga sau poate sa ridice semne de intrebare pentru utilizatori. Firmele de web design profesioniste implementeaza in banner un constrast al culorilor si a formelor, aceste lucruri determinand intarirea mesajului text propriu-zis. Creand un banner pentru compania dumneavoastra sigur veti aduce o multime de avantaje pentru afacerea pe care o detineti.

Bannerele au dimensiuni standard care au fost introduse datorita faptului ca, trebuie sa se creeze o uniformitate in acest sistem de reclame si sa se creeze facilitati intre publisheri si advertiseri. Folosind orice marime a banner-ului nu vom mai putea avea posibilitatea sa facem performante si bineinteles, trafic care este destul de important pentru orice tip de afacere. Acest tip de informatii sunt luate in calcul de motoarele de cautare si se mai poate afla si care este dimensiunea de succes pentru a putea promova toate produsele si serviciile avute.

In concluzie, atunci cand vreti sa implementati un banner de publicitate in site-ul propriu, trebuie sa tineti cont de dimensiunile cele mai indicate, astfel incat  sa fie avantajos pentru promovare si pentru design-ul website-ului pe care il detineti.

13 gânduri despre „Dimensiunea banner-ului online pe un website

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑