Cum sa alegi o firma potrivita pentru web design

CUM SA ALEGI O FIRMA POTRIVITA PENTRU WEB DESIGN

In cazul in care doriti un site pentru propria afacere sau poate doriti un redesign este foarte important sa fiti atenti si sa alegeti cea mai potrivita firma de creare site-uri .

Este bine sa stiti ce anume cautati si ce anume doriti de la o agentie de web design cu experienta, deoarece de aceasta alegere va depinde atat succesul cat si esecul online.

Cateva caracteristici care trebuie sa le indeplineasca o firma de web design:

Sa ofere servicii de calitate, diverse si complete: este indicat sa gasiti o firma care sa va ofere pe langa crearea site-ului si alte servicii aferente cun ar fi gazduirea, mentenanta sau optimizarea pentru motoarele de cautare Google.

Sa detina profesionalism si experienta: aici trebuie vazut portofoliul cu lucrari pe care il are firma, recomandari de la clienti, studii diverse de cazuri si experienta proiectelor avute.

Sa fie o agentie plina de seriozitate, incredere si promptitudine: trebuie tinut aici cont de cat de repede raspund la o cerere de oferta, daca au un plan care sa cuprinda etapele de creare al site-ului, daca includ termeni si metodologii de realizare, inclusiv un model de contract.

Trebuie sa prezinte un raport bun de pret/calitate: este de preferat sa comparati calitatea si oferta de pret si cu ale altor agentii din acest domeniu.

Colaborare pe un termen lung: dupa ce proiectul s-a finalizat, nu trebuie sa se incheie aici colaborarea si trebuie sa exista o continuare pe un termen lung a acesteia.

O buna comunicare intre dumneavoastra si firma de creare site: trebuie sa va raspunda cu rabdare la oricare dintre intrebarile pe care le adresati si sa fie capabila va rezolve orice problema online care apare.

Sursa articol:

WEB DESIGN & SEO

Web site: http://www.sitewebcraiova.ro

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s