Cateva sfaturi cu privire la serviciile de web hosting

Cateva sfaturi cu privire la serviciile de web hosting

Toti proprietarii de site-uri trebuie sa inteleaga ce este web hostingul, cate tipuri de gazduire exista si de ce este imporant sa se stie toate aceste informatii.

Pentru a dispune de servicii de hosting de calitate si pentru a avea un succes garantat al afacerii dumneavoastre trebuie sa dispuneti de un serviciu de hosting nu foarte scump (poate fi folosita cu incredere si o varianta de cheap web hosting) si sa tineti cont de unele sfaturi si anume:

  • alegeti un web hosting care prezinta intreruperi foarte rare. Companiile care sufera de nefunctionari dese nu trebuie sa fie luate in considerare ca si companii de incredere. Aceasta este o afacere neprofesionala si nu este indicat sa aveti legaturi cu acest fel de companii.
  •  inregistrarea numelui de domeniu este facuta separat de serviciul de hosting
  • trebuie stiut ca un serviciu de hosting gratiut nu ofera servicii de back-up si in acest caz puteti sa va pierdeti site-ul
  • alegeti servicii de hosting ce detin spatiu suficient pentru ca site-ul sa se dezvolte
  • este bine sa intrebati firma de hosting care este valoarea facturii pentru ca unii furnizori au o taxa in functie de utilizarea lunara, iar altii in functie de traficul primit de site-ul dumneavoastra
  • este extrem de important sa va salvati datele pentru ca se poate intampla orice cu server-ul pe care este gazduita informatia. In felul acesta puteti sa aveti acces la informatii in orice moment, chiar daca server-ul prezinta o problema.
  • cautati un serviciu de gazduire destul de bun, pentru ca un site este important pentru firma de web hosting. Se poate achizitiona hosting cu preturi de la cele mai mici, aceasta fiind varianta de cheap web hosting pana la cele mai scumpe, dar preturile crescute nu insemna mereu si un serviciu mai de calitate si mai de incredere.

In concluzie, am enumerat cateva dintre aspectele importante ce ar trebui luate in considerare atunci cand aveti un site si doriti sa-l gazduiti, si mai ales cand trebuie sa faceti o alegere din multimea de oferte existente in acest domeniu.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s