Informatii utile in alegerea unui web hosting

CATEVA INFORMATII UTILE PENTRU ALEGEREA UNUI WEB HOSTING

Va prezentam un articol unde puteti gasi cateva sfaturi importante si practice in legatura cu alegerea unui web hosting sau serviciu de gazduire web.

In primul rand trebuie sa va alegeti un serviciu de hosting, care sa fie potrivit nevoilor pe care le aveti dumneavoastra si bineinteles sa va alegeti unul de incredere. Nu trebuie neaparat sa alegeti un web hosting scump, deoarece si un serviciu cheap web hosting este considerat ca fiind de calitate si de incredere.

Iata cateva sfaturi utile pentru dumneavoastra:

  • gazduirea pe care vreti sa o alegeti trebuie sa fie fara intreruperi. Daca compania la care aveti hostingul va ofera intrerupri frecvente, acest lucru insemna ca, nu sunt profesionisti si nu se preocupa de aspectul acesta. Indicat este sa nu aveti de a face cu astfel de servicii de gazduire si sa aveti un hosting rezerva in cazul in care nu sunteti multumit.
  • numele de domeniu este bine sa il cumparati de la o companie diferita decat de la cea care ati cumparat hostingul, pantru ca daca vreti sa renuntati la hosting puteti pierde si numele de domeniu.
  • asigurati-va ca ati ales suficient spatiu la serviciu de gazduire web, pentru a va dezvolta site-ul avut.
  • alegeti-va o gazda care va ofera suport pentru clienti si care va ofere un suport tehnic benefic pentru dumneavoastra.
  • daca site-ul dumneavoastra are mai mult de un e-mail, alegeti-va un format 3 POP, datorita faptului ca acest lucru va  permite sa va creati adresa proprie de e-mail personalizat, aceasta adresa  continand numele de domeniu al dumneavoastra.
  • folositi un server dedicat in locul unui server partajat pentru serviciu de gazduire. Serverul dedicat este o alegere buna in cazul in care site-ul are o lungime de banda mare sau cerinte de spatiu mari.

In consecinta, daca sunteti atenti la aceste detalii cu siguranta veti avea un serviciu de gazduire si un cheap web hosting de calitate, de care veti fi pe deplin multumiti.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s